Produse chimice pentru inox

DEGRESANTI SI SLAB DECAPANTI

SGRASSANTE 775 Lichid degresant puternic pentru suprafetele din inox


SGRASSANTE DECAPANTE 785 Lichid degresant si slab decapant pentru inox seria 300.


CONDORINE 896 Produs lichid alcalin. Degreseaza suprafetele din inox si elimina oxidarile superficiale.
DECAPANTI (PICKLERS) > PENTRU INOX

DESCALINOX FLUID GENTILE Este un produs cu agresivitate redusa, se utilizeaza pentru eliminarea oxidarilor de pe suprafetele din inox satinat astfel incat suprafata sa fie cat mai putin afectata. Se aplica prin pulverizare, necesita un timp de contact mai lung.


DESCALINOX FLUID NOX FREE Gel activ pentru decapare prin pulverizare. Nu contine acid Azotic.


DESCALINOX FLUID STRONG Gel decapant pulverizant puternic, pe baza de acid Azotic si acid Fluorhidric.

Proprietati fizico-chimice

Starea fizica                          : acid sub forma fluida

pH % concentrat                    : 1,0

 Compozitia chimica             : un amestec de saruri si acizi anorganici

Contine                                   : acid fluorhidric 3 - 5%, acid azotic 9-20% 

Aplicatie    

Descalinox Fluid STRONG este un produs folosit pentru decapare , pasivare si albire asuprafetelor din otel inoxidabil si otel speciale. Acest produs este utilizat pentru decaparea si curatarea oxidarilor de e suprafete mari din otel inoxidabil, se aplica prin pulverizare.  Produsul are o actiune puternica, reprezinta decapantul clasic de baza.  

Caracteristica produsului    

Contine un agent nou si foarte activ de gelifiere, care ofera un produs stabil care nu se descompune chiar si dupa perioada lunga de depozitare.    Are o aderenta foarte buna chear pe suprafete verticale, fara risc de scurgere sau picurare.   Produsul poate fi eliminat cu usurinta cu un jet puternic de apa, obtinandu-se o suprafata curata,  omogena.   

Conditii de aplicare     

Aplicati gelul prin pulverizare pe intreaga suprafata, asigurandu-va ca un stratul uniform va acoperi complet toata suprafata, 

chear si colturile cele mai ascunse, greu accesibile

    Lasati produsul sa actioneze aproximativ 30-60 minute, sau pana la separarea completa a oxizilor
superficiali, apoi clatiti bine cu apa curenta, prin spalare sub presiune,
eventual ajutati clatirea cu o perie din material plastic.


DESCALINOX GEL NOX FREE Gel decapant activ, nu contine acid Azotic. Se aplica cu pensula.


DESCALINOX GEL STRONG Gel decapant puternic. Produsul standard pentru decaparea cordoanelor de sudura. Se aplica cu pensula.

Proprietati fizico-chimice

Starea fizica                          : acid sub forma de gel

pH %                                     : 1,0 

Compozitia chimica             : un amestec de saruri si acizi anorganici

Contine                                  : acid fluorhidric 5-10%, acid azotic 20-30% si  biflorura de amoniu 5-10%

Aplicatie    

Descalinox Gel STRONG este un produs folosit pentru decapare , pasivare si albire asuprafetelor din otel inoxidabil si otel speciale. 

Acest produs este utilizat pentru decaparea si curatarea cordoanelor de sudara.  Produsul are o actiune puternica, reprezinta decapantul clasic de baza.  

Caracteristica produsului    

Contine un agent nou si foarte activ de gelifiere, care ofera un produs stabil care nu se descompune chiar si dupa perioada lunga de depozitare.    

Are o aderenta foarte buna chear pe suprafete verticale, fara risc de scurgere sau picurare.   Produsul poate fi eliminat cu usurinta cu un jet de apa curgatoare, obtinandu-se o suprafata curata omogena, fara riscul de oxidare ulterioara.   

Conditii de aplicare     

Aplicati gelul cu ajutorul unei pensule pe intreaga suprafata afectata de sudura , asigurandu-va ca stratul uniform acopera chiar si marginile colorate al cordonului de sudura.
    Lasati produsul sa actioneze aproximativ 45-120 minute, sau pana la separarea completa a oxizilor superficiali, apoi clatiti bine cu apa curenta, prin spalare sub presiune,
eventual ajutati clatirea cu o perie din material plastic.


DESCALINOX P 27 Solutie decapanta clasica, pe baza de acid Azotic si acid Fluorhidric.
Se utilizeaza pentru decaparea sudurilor si suprafetelor din inox. Se utilizeaza in baile de decapare.       

Proprietati fizico-chimice

Starea fizica : acid sub forma de solutie lichida

pH % : 1,5

Compozitia chimica : mixtura de acid azotic si acid fluorhidricContine : acid fluorhidric 10-15% si acid azotic 20 -30%

Aplicatie

Descalinox P27 este un produs traditional pentru decapare, pasivare si albire prin imersiea suprafetelor din otel inoxidabil si otel speciale. Acest produs este utilizat pentru decaparea sicuratarea cordoanelor de sudara si a suprafetelor intr-o singura faza.Caracteristica produsuluiDescalinox P27 are caracteristica de a fi foarte energic si asigura eliminarea oxizilor sicontaminarilor foarte dure într-un timp scurt.Baia obtinuta cu acest produs, care contine acid azotic, functioneaza optim pana se ajunge la o anumitã concentratie de fier, dupa care este necesara inlocuirea acestuia ( limita maxima defier al solutiei este de aproximativ 50 g / l).

Conditii de aplicare

Concentratia de utilizare : 30% Descalinox P27 restul apa.

Temperatura de lucru : 18 - 30 grade C

Regenerare 

Produsul poate fi regenerat în mod continuu de cãtre o unitate de dializa difuza DYAD, sau deo unitate de retard al acidului RESIBED.Reducerea NOxEmisiile de NOx poate fi redus si combatut prin utilizarea unitatilor de oxidare PEROXISTEEL .Apa acida rezultata dupa spalare se va neutraliza cu lapte de var pana la un pH de peste 7.


DESCALINOX P13 Solutie decapanta, fara continut de acid Azotic,se utilizeaza pentru decaparea prin imersie a suprafetelor din inox austenitic si aliaje dulex. Acest produs necesita adaugarea de peroxid de hidrogen.


DESCALINOX P13 FAST TPF Este un produs similar cu DESCALINOX P13 cu unele inbunatatiri pentru scaderea timpului necesar de contact..


DESCALINOX P23 Solutie acida (electrolit) pentru decapare electro-chimica.


.DESCALINOX P61 C Produs fara continut de acid Azotic, utilizat pentru decaparea si pasivizarea suprafetelor din inox seria 400
DECAPANTI(PICKLERS ) pentru TITANIUM si ZIRCONIUM

DECAPANTE TI 70 Este un produs pentru decaparea suprafetelor din Titan, utilizat pentru suprafetele aparatelor medicale, componente avioane, arcuri, industria auto, etc. Asigura o suprafata fina. Nu contine acid Fluorhidric. Se utilizeaza in baile decapante.


DECAPANTE TI 80 Produsul nu contine acid Azotic si nici acid Fluorhidric, deci nu creaza emanatii de hidrogen. In concentratie ridicata
asigura o suprafata fina si lucioasa. Se utilizeaza in baile decapante pentru
aliajele din Titan sau Nichel.


DECAPANTE TI 90Acest produs se utilizeaza in decaparea tevilor sudate, tijelor si echipamentelor din industria chimica si petrochimica. Contine acid Fluorhidric liber, prin modificarea concentratiei se poate regla viteza de decapare precum si calitatea suprafetei.


AGENTI DE PASIVIZARE> PENTRU INOX

CLASSIC PASS L  Solutie concentrata pentru baile de pasivizare.


CLASSIC PASS GEL Produs sub forma de gel pe baza de acid Azotic pentru pasivizarea suprafetelor si sudurilor din inox. Se aplica cu pensula .


LIGHT PASS F Gel Fluid pentru pasivizare inox, nu contine acidAzotic, un produs prietenos cu mediul.Se aplica prin pulverizare.


LIGHT PASS GEL Gel pentru pasivizare inox, nu contine acid Azotic, un produs prietenos cu mediul.Se aplica cu pensula.